Ny vecka

God morgon ❣️
Hoppas ni haft en mysig helg? I går åkte vi förbi mamma och pappa med en bukett blommor för mammsen min hade namnsdag, senare på eftermiddagen kom Sofia och Goran hit på mysig fika??☕️. Efter det tog vi det bara lungt, Dellis var trött, jag var jätte trött och Julli var också trött efter handbollsmatcher på förmiddagen och sen lek med kompisar på eftermiddagen så när klockan närmade sig 20 var vi alla redo för sängen ?. Vi övade en sista gång på läxan som var tills idag och hon kunde alla som ett rinnande vatten, duktig tjej ❤. Sen gjorde vi oss i ordning och jag tror att alla förutom David somnade ganska på en gång ?. Jag vaknade dock i natt vid 04 i natt och kunde inte somna om, så när klockan ringde vid 07 kändes det som att jag blivit överkörd av ett tåg. David lät mig ligga kvar så nu har jag fått sova en stund, vaknade ganska nyss utav att han kom in med en skål gröt och en liten kopp kaffe. ❤
Idag har vi lite olika möten vi ska gå på, veckan är ganska oplanerad.. har en tid hos Auroramottagningen på fredag men annars så har vi inget inbokat. Känns som att vi mest går runt och väntar nu, på att bebis ska komma. ? 22 dagar kvar till beräknad födsel och vi alla längtar väldigt mycket nu! Jouline kryssar dagarna som går i våran familjekalender som hänger i hallen och ropar varje dag att ” nuuuuu är det inte långt kvar ” ❣️ Jag är vissa dagar jätte nervös och andra inte alls, hade dock varit skönt om man hade vetat lite mer exakt när bebis hade tänkt komma. Men men. Det märker vi då.
Hoppas ni får en fin start på veckan ?
16B00157-5DD0-418D-9742-F8810B7670B4 F978D51B-7CB9-4279-8B03-81A7834649CB

Puss Ditte

4 kommentarer om “Ny vecka

    • dittesvanfeldt says:

      Haha jaaaa jag vet jag längtar så efter er!!!! Bebis får gärna komma i helgen ?❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.