Ditte Svanfeldt

Ny vecka börjar nu

2018.12.10

Kategori: Okategoriserade

God morgon ❤️Här startar vi dagen med julkalendern, gillar ni den i år? Sen tittar vi på Pippi, bamse eller de fem legenderna. Mysigt tycker nog vi alla.

Helgen var verkligen en riktig myshelg. I går hängde vi i handbollshallen hela förmiddagen. Såååå kul. ??‍♂️ sen åkte vi hem till mormor och morfar, de har varit och kryssat i två veckor i USA. Och morfar fyllde 70 år i går, så pappa åkte för att hämta dem från Arlanda… medans fixade jag och mamma i ordning hemma hos dem i smyg. Mamma hade lagat saffrans fiskgryta och bakat en saffrans kaka med god glasyr och granatäpple. ? så när morfar & mormor låste upp dörren till lägenheten så började vi sjunga “ja må han leva” ? det blev en uppskattad överraskning. ❤️

Idag ska vi på valpkurs med Gösta. ? Så kul, han lär sig saker så snabbt! Sen ska vi hitta den perfekta granen ?? Jag lääängtar tills snön kommer så man kanske kan få lite julkänsla.

Har ni någon julkänsla än?? Och har ni köpt några julklappar? Eller är ni ute i sista sekund. Precis som jag ??

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot