NYHETER

Nu lanserar jag min alldeles egna kollektion med tröjor 

ÄNTLIGEN! Det tar verkligen mer tid än vad man tror att ta fram sitt egna varumärke.. men NU finns mina DITTE-tröjor att köpa!

Tanken växte fram då jag själv ofta letar efter efter snygga oversize tröjor utan resultat.. det är mycket som ska stämma. Trycket ska vara snyggt, tröjan ska vara skön, vara producerade under schyssta förhållanden, inte vara för tjock och sen ska den sitta bra även om den är stor... Så jag började leta inspo, jag tog en spray burk som jag hade låg hemma och så vips blev ett mönster till. 

Sen valde vi att göra barnstorlekar också, för jag gillar verkligen att matcha.. 

Jag hoppas ni kommer älska dem precis lika mycket som jag. Och att ni kommer bära dem ofta, hemma, på jobbet, fest eller på en promenad i skogen. ??? OCH tänk på att alla tröjor är ganska stora (för det är så jag gillar att bära dem). Jag skulle verkligen uppskatta om ni tittar på storleksguiden innan ni gör ett köp klicka här för sweatshirt klicka här för tshirt.

Jag skulle också bli jätte glad om ni ville använda er utav #DITODITTE om ni lägger upp bilder, jag vill ju såklart se hur ni ser ut i kläderna. 

 

Av: Ditte Svanfeldt
26 November 2020, 14:45

FÖR MER INSPIRATION
Läs Dittes Blogg

MATCHA MED TRÖJAN