Nytt i garderoben till Duni

Inlägget innehåller adlinks.

Hej finisar.

Jag har varit sååå missnöjd med våran säng på senaste.. så idag tog vi tag i den saken. Vi besökte några olika butiker i stan för att prova ut en riktigt skön säng. Landade tillslut på en carpe diem. Som att ligga på ett moln. Men mer om det senare..

Köpte även lite nya fina sommarkläder till Duni. Just nu ligger hon och sover på mitt bröst. Så jag visar bilder från hemsidan sålänge. Lovar att bilder kommer även när hon har plaggen på sig. Såååå fina.

Byxorna hittar ni HÄR. & Tröjan hittar ni HÄR.

så gulligt set i linne. ?

T-shirt hittar ni HÄR. & Shortsen hittar ni HÄR.

Sååå söt klänning

Klänningen finns HÄR.

Den här fina t-shirten finns både till mig och duni så jag köpte varsin. Fint att matcha tycker jag. ?

Dunis finns HÄR.

Och min finns HÄR.

Nu ska jag försöka åla mig upp ur sängen och fixa lite fika.

Gos ❤️

Puss Ditte

2 kommentarer om “Nytt i garderoben till Duni

 1. Ulrika says:

  Så mycket fint du hittat!
  Vart är tröjan som du har på dig ifrån?
  Är nyfiken på hur du tycker nu om samsung klockan när du haft den ett tag? Använder du den varje dag?
  Ha en trevlig helg och krya på Duni!

  • Ditte Svanfeldt says:

   Tack ❤️ Den är från supreme ?
   Jätte nöjd fortfarande. Har den alltid förutom när den laddas. ?? Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.