Nytt i trädgården

God morgon ❤️
Somnade på två sekunder i går kväll, så skönt! Vaknade nu utav att Duni satt och tittade på mig och sa “mamma, mammmmaaa” söt gurka.
I går var Jim och Bengt här & hjälpte David att skruva trall, jag och Sofia åkte till ulriksdal för att köpa blommor till en rabatt jag tänkte fixa till vid tjejernas gungor. Hittade massa fint och vi åkte hem med en fullproppad bil.

Väl hemma började vi gräva, Theo ( Sofias son ) kom och hjälpte David att skruva trall, strax efter det kom Goran, hennes man och hjälpte till. Vi beställde thai mat och drack rosé vin ??
Sen planterade vi blommor till sent på kvällen.

Idag blir en lugn dag, det behövs ??❤️

Puss Ditte

6 kommentarer om “Nytt i trädgården

 1. Jenny says:

  Hej ditte! Du verkar vara en sådan fin människa och jag följer din blogg gärna men irriterar mig något på alla särskrivningar som görs.. i am so sorry. Kram

 2. Soffiproppan says:

  Hello! Tack för en fantastisk blogg. En blogg som visar ett riktigt liv, inte bara glamour. Utan livet, lyckan och meningen. Life as it is. En liten världslig fråga men ack så viktig för mig som går i tankarna på en ny klocka. Vilken storlek har du? 32 eller 36? Bor i en del av Sverige där dessa klockor inte finns i butik utan måste beställas via nätet. Så behöver lite vägledning. Blomman digitalis är superduper giftig så ha det i beaktning, både för barn och hund.
  Tack för att du delar med dig av ditt liv.??❤️❤️??

 3. Emelie says:

  Hej! Jag tycker såna ”fingerborgsblommor” är så vackra, men har inte vågat plantera några då jag hört att de ska vara så giftiga? Hur tänkte du kring det? ? med tanke på att ni har små barn menar jag ? Fantastiskt fin plantering hur som helst! ?

 4. Malin says:

  Hej! Jag ville bara fråga om den vita klockblomman. Om de är fingerborgsblomma? För de är tydligen jättegiftiga. Så om de är sådana så inte lilla duni tar el äter av dem. Läste om de blommorna nämligen när min dotter var liten. Men du har säkert koll ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.