O Lovely day

Hello finisar!

Vaknade utav ett litet glatt Dun i morse. Hon somnade dock om efter en stund. Della var ute på prommis med Jullis sov ju hos mamma o pappa. Väldigt tyst och tomt i huset!
Min lillasyster kom och gjorde mig sällis, lagom tills Duni vaknade åkte vi in till stan för att äta lunch. Skjussade sen hem henne och möttes av 4 härliga tjejer utspridda på golvet hemma hos mamma och pappa. Pappa hade hämtat 3 av Jullis bästisar på morgonen så de kunde leka alla tillsammans där hemma. De hade spelat spel, ätit 3 portioner VAR 😂🙈 utav mammas spaghetti och köttfärssås, byggt med lego och spelat ännu mer spel. Min mamma och pappa är bäst! 🙏🏻❤️ Jouline var lagom mallig över sin mormor sen när fikat hon bakat kom fram. Allt glutenfritt, en citronkladdkaka och choklad kladdkakemuffins med en klick grädde och jordgubbar på. Som de mumsade! 😍 Jag och mamma satte oss i soffan och fikade medans de fikade vid matbordet, så mysigt och kul att höra deras konversationer.

Vi blev kvar på middag, Fisktaco 😍🌮🐟👌🏻 och till efterrätt limemarinerade jordgubbar med vaniljglass 😍❤️

Jullis ville hemskt gärna sova en natt till hos mormor och morfar så vi fick åka hem utan henne ikväll igen ❤️ hon älskar att vara där, jag förstår henne verkligen. Det bästa stället på jorden förutom hemma enligt mig. ❤️

Vi tog en kvällspromenad med Truls längs vattnet, så himla härligt. Sensommarkvällar är väldigt fina de med.

Puss Ditte

7 kommentarer om “O Lovely day

 1. Sofia says:

  Åh dom verkar vara helt fantastiska din mamma och pappa.Vilken underbar mormor och morfar era barn har,jag blir alldeles rörd,så fina de verkar vara❤️Ja ni också?❤️Kram

 2. Tess says:

  Alltså wow! Dina föräldrar!! Nu förstår jag vart du fått all din kärlek i från. Vilka underbara människor!

 3. Lisa says:

  Åh, vilka fina föräldrar du har! Vilken lycka för Jouline och Della och Duni att ha dem som mormor och morfar.

 4. Elisabeth says:

  Vilken lycka för lilla Jouline ( och de andra gullungarna ) att ha en sån fin mormor och morfar. Det är få förunnat.

 5. Elin says:

  Vad fint! Mina barn har den relationen med sin farmor och farfar. Häromdagen var tvååriga dottern arg på mig och sin pappa och grät efter farmor. Så till slut ringde vi henne på FaceTime så hon fick trösta det stackars barnet som hade så elaka föräldrar vilka inte lät henne äta glass innan maten.??

 6. Sofie says:

  Så mysigt att läsa. Jag är 24 år men min farmor och farfar är mina bästa vänner och har alltid varit. De är som mina extra föräldrar, men på ett mer vänskapligt sätt. Så svårt att förklara och jag känner ingen annan som har den relationen till sina mor- eller farföräldrar. Farmor och farfar är 79 och 83 år idag men jättepigga och glada <3 När jag var liten älskade jag och mina bästisar att åka dit. Vi fick god mat, farmors hembakta bullar, läsk och godis. Haha, bortskämda. Blir så varm i hjärtat av att se bilderna och läsa din text, för det är guld värt att ha en sån relation till sina far/morföräldrar. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.