Obalans

Godmorgon 🤍

Precis som rubriken lyder så är jag minst sagt i obalans, min pmds är inte att leka med den här månaden. Mår minst sagt pyton. Men lugn, promenader, skogen, kalla bad och familjemys får mig ändå att må okej. Förut försökte jag göra allt för att få bort det här.. känslorna som kommer och accepterade det inte alls. Med tiden så har jag istället börjat tänka ” det är så här och jag vet varför det är så och det är okej ” Och det hjälper lite, att inte försöka kämpa i mot utan istället försöka vara extra snäll mot mig själv de här dagarna på månaden. 🙏🏻🤍 Ni är många som frågat mig om ett koffeinfritt kaffe just för att ni som jag lider av pms eller pmds. Och ja 2021 kommer jag jobba för att det ska komma ett koffeinfritt ☕️🤍🧠.
Jag sov i varje fall bra i natt och sitter just nu och kollar på herr pinneman med Duni och Gösta. Väldigt mysigt 🙏🏻🤍

Nu ska jag fortsätta läsa den här otroligt fina boken.

Puss Ditte

6 kommentarer om “Obalans

 1. Elin says:

  Så fint att du delar med dig🤍 jag känner igen mig🥰 Ett koffeinfritt kaffe hade varit jätte kul om ni gjorde då jag gärna vill ha de. Ta hand om dig💕

 2. Erika says:

  Åh vad jag behövde läsa det inlägget just idag..
  Vet inte vad jag ska kalla känslan, men de personer jag i vanliga fall älskar mest ”avskyr” jag just nu 😭 Jag känner mig otillräcklig, fruktansvärt missförstådd och orättvist behandlad. Som ”tur är” så vet jag vad det beror på, så jag kan liksom bita ihop, andas och låta tårarna rinna då ingen ser osv. Räknar dagarna tills mensen kommer, då jag vet att det kommer att lätta och jag blir mitt vanliga jag igen 🙃
  Stor kram till dig och tack för att du delar med dig 😘

 3. Claudia ( husnummerettj) says:

  Denna perioden har varit hemsk och jag längtar så jag storknar tills mensen kommer! .

  Vad roligt att läsa att du jobbar för ett koffeinfritt kaffe. Det låter underbart !

 4. Johanna says:

  Usch att vi ska behöva ha det såhär. Jag började äta WO-HO! (Ett kosttillskott och inte ett läkemedel )mot pmds och efter två månader är jag en ny människa.
  Vill inte äta varken hormoner eller antidepressiva preparat.. så ett tips på något som känns lite mer skonsamt för kroppen!

  Kämpa på!! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.