Och så var det söndag igen

Hello ☺️

Redan söndag, helgen har gått väldigt fort. Vi har mest myst hemma. I fredags var vi hos Anna och Henke och åt middag, lördags gick vi upp och hade mys morgon med Dellis ❤️ Sen ut i skogen och leta svamp, grillade korv ute i solen till lunch och sen åkte David tillsammans med massa andra till Berns för Ifra galan som min Pappa och Perry anordnat. Jag och Julli åkte hem till mamma ❤️

Idag åt vi lång mysig frukost bara jag och David, Jouline ville gärna sova kvar hos mormor och morfar och Della sov sin förmiddagslur så vi passade på att slöa i soffan och äta länge länge. Efter lunch kom mormor och morfar, vi har hängt ute på tomten hela eftermiddagen. Staplat ved, fixat i trädgården, blockat bär och promenerat i skogen. Jag och mormor satt långe längds husväggen i solen och njöt. Underbart! David och morfar gjorde godaste gulaschen jag ätit till middag!! Nu har jag precis bäddat rent i allas sängar, duschat och nattat små älsklingar och slängt mig i soffan med en kopp te, färska fikon och ett glas yoghurt till kvällsis. Tänt första brasan för säsongen och ska kolla Sverige-Ryssland på tv:n.

Hoppas ni haft en riktigt mysig helg, berätta gärna vad ni gjort ?❤️

Puss på er

image image image image

Puss Ditte

3 kommentarer om “Och så var det söndag igen

 1. Victoria says:

  Vilken toppen helg ni haft, en riktig feelgood och ladda batterierna❤️
  Vi har haft en barnfri helg då lördagen bjöd på en årlig maskeradfest.
  När barnen kom hem på söndagsförmiddagen blev det att ägna hela dagen tillsammans med dom, och bara göra sånt dom gillar. Det blev middag hos mormor och morfar där även gammelfarmor och gammelfarfar var med och sedan att ge oss ut och åka cross som är killarnas stora intresse.
  Nu laddar vi för en jobbvecka innan en till ledig helg väntar och denna helg får det nog bli årets sista besök på Astrid Lindgrens värld.
  Kram Victoria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.