Ditte Svanfeldt

Off we go

2019.11.21

Kategori: Blogg

God morgon vänner ❤️ ( vi har varit uppe sen 04 jag och David. ) I går lämnade vi vårat minsta hjärta hos mamma och pappa. Saknade henne samma sekund som vi lämnade deras uppfart. Konstigt det där. Meeen jag vet att hon kommer ha det hur bra som helst. Väl hemma igen åt vi en mysig middag med Della och Jullis ❤️ Senare på kvällen kom Niklas och hämtade bomullsbjörnen ❤️? och i natt när vi gick upp smög vi in till D & J för att pussa dem hejdå.
Jag som är en riktigt hemmakär människa har egentligen lite svårt för det här. Att åka iväg, långt bort. Utan barnen. Meeen det ska bli väldigt mysigt och välbehövlig efter intensiva månader. Det är bra att få sakna varandra. Och jag tror på det där med lyckliga och kära föräldrar är lika med lyckliga barn. ❤️ Så nu ska vi njuta av att bara vara, med två bästa vänner. Anna & Henke är också med. Vi ska äta gott, sova länge, strosa i affärer och bara vara. Inte ha några måsten.
mmmmmh ?????

Puss på er. nu ska jag försöka sova lite.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot