Oh happy day

Fredag ❣️ Vaknade innan klockan ringde och gick upp för att göra grötfrukost till mig och Julli. Sen myspyste jag lite med Dellis och gick ut med Truls i skogen. Blev en väldigt lugn prommis, såååå skönt att min foglossning har börjat avta. Helt underbar känsla att kunna gå någorlunda normalt igen. ??
Nu är vi på coffee center, jag provsmakar nya kakor som kommit och dricker kaffe ? Ska snart åka och äta lunch och sen hem igen, då kommer mamma och pappa för ännu mer fika.
Blir fredagsmys ikväll, super sugen på gratinerad hummer och någon god sallad till, lite löjromsjokks till är ju aldrig fel heller ?❤
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Älskar min nya halsduk från Zara, stor och gosig.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.