Oh happy day

God morgon finisar ❤️
I går var hem himla fin dag. Började morgonen med att göra en kaffe skola på instagram storyn. Haha ?☕️ så uppskattat! Blir så glad när ni skriver till mig, i går fick jag över 40 meddelanden samma sak när jag gjorde middagstipset. Jätte kul att ni gillar. ❤️
Sen kom Isabella och hennes Lycka, vi gick en härlig prommis i ett frostigt landskap och gick sen hem för att dricka kaffe. ☕️❄️

Små skruttisar som tyckte att det var väldigt roligt att luta sig mot bordet ?
Sen promenerade jag och Duni hem till Malin ❤️ åt god lunch, drack kaffe. Väldigt mysigt som vanligt.

Sen gick vi hem, Duni sov gott i vagnen. Jag tog en kort prommis på våran baksida.. det är lyx påriktigt för mig. Att ha skogen så nära. Den är magisk! Min väg in till Narnia. ?❣️??
En stund efter att jag kommit in och städat lite kom lillasyster förbi ❤️ vi åt mellis och fikade.
När hon åkte gick vi ut på en till prommis & lagom tills att vi kom hem så kom resten av familjen hem, plus Kalle och Nanette❤️ middag och mysigt häng med massa favoriter.
Vid 19 pussade jag alla älsklingar hejdå och åkte jag ner till gymmet för att gå på yinyogan. Jätte skönt! Min bästa yogaform. ??‍♀️??‍♀️ sen åkte jag hem till mamma och pappa för att sooooova. ? väldigt skönt med en natt utan störd sömn.
Nu ska jag upp och hoppa för att hämta upp David och Duni.. vi ska kolla på ny bil ??? blandade känslor men jag tror det blir bra.
Puss på er hoppas ni får en toppen dag!!!

Puss Ditte

4 kommentarer om “Oh happy day

  1. denice says:

    Kan du inte visa mer av ditt hus, hela hallen? badrum? barnens sovrum? Vore så inspirerande att se mera sånt! superfint hem! :*

  2. Isabelle says:

    Hej Ditte! Du nämnde för ett tag sedan att du hade waffle knit från Soft Goat i grått och beige (?), har ju sett dej i den gråa men undrar om du skulle vilja posta en bild med den beiga? Har beslutsångest haha, kanske kan du hjälpa mig att bestämma:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.