onsdag morgon

God morgon tänkte jag skriva med kanske att god förmiddag passar bättre.. I går blev Jouline sjuk, mot eftermiddagen började vi även märka av att Della blev lite sämre, jag började också känna av hals och hostade massor. Vi ringde sjukhuset på en gång och de bad oss åka in, så nu är Della inskriven. David var med henne hela kvällen tills hon somnade, natten hade varit okej. Hoppas så att det inte blir krissituation igen nu. Önskar att jag kunde trolla, önskar att en förkylningen inte behövde betyda fara för livet. Det är uttmattande att alltid gå på tå, alltid vara nervös eller tänka katastrof tänkt så fort någon i ens närhet nyser, för att jag vet vad det innebär för Della.. Jouline ligger i sin säng och kollar film, äter hallon kakor som min älskade mamma bakat. Hon kom nyss med strepsils, färska ekologisk ingefära, hallon kakor och finaste Krya på er tulpanerna. Så nu dricker vi riven ingefära i té och vatten, känns skönt i halsen.
En liten tur i skogen i regnet med Truls har jag också hunnit med, skönt att han ogillar regn ungefär lika mycket som mig och efter 30 min kollade han på mig som att ” är det inte dax att gå hem nu?” Sötnos.
Jag sitter på golvet i vardagsrummet, med mobilen i högsta hugg, ifall de skulle ringa från sjukhuset, en favorit bok och ett glas iskallt vatten med ingefära i. Tipsa gärna om bra böcker, har alltid älskat att läsa men senaste åren har jag varit riktigt dålig, börjar komma igång igen nu så tips mottages gärna.
Dagens, mjukiskläder: 


Puss Ditte

4 kommentarer om “onsdag morgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.