Onsdag och lilljul

God morgon fina ni! Hoppas ni sovit gott? Bebis har hållit mig vaken, första gången vaknade jag vid 03 utav att det var en riktigt liten sprattelapa där inne i magen.. lyckades somna om efter ett tag för att sen vakna igen vid 05, lika mycket bus var det då och nu är det full fart igen ❤ väldigt mysigt så jag klagar inte, dock väääldigt trött mamma här idag. ??? Blir en lugn förmiddag med vila i soffan för sen ska jag möte upp David och vi ska till auroramottagningen för första gången. Lite nervös över det samtidigt som det ska bli väldigt skönt! Dela gärna med er om ni har egna erfarenheter utav just aurora. ❤
Ska försöka hinna med att slå in de sista julklapparna och baka lite kola idag också och Ikväll ska vi fira lilljul hos barnens farmor och farfar, det ska bli mysigt ❤???.
Processed with VSCO with a5 preset
25E8079D-169D-4F7A-A8B9-480348D3F05B

Puss Ditte

2 kommentarer om “Onsdag och lilljul

  1. Gabriella says:

    Hej Ditte! Så bra att ni ska få komma till auroramottagningen och prata. Jag fick akut förlossningsrädsla helt plötsligt i vecka 28 då jag var med om en traumatisk upplevelse som gjorde att jag ifrågasatte min förmåga att kunna föda barn pga smärtan. Ovissheten var också något som skrämde mig. Då fick jag komma till auroramottagningen för att bearbeta mina rädslor. Bland annat fick vi en privat visning av förlossningsrummet och jag fick även testa lustgas. Vi gick igenom mina rädslor på olika sätt och gjorde en plan för min förlossning, bland annat att jag inte skulle bli hemskickad om jag börjat öppna mig samt att jag skulle få en tidig epidural. När min förlossning startade kände jag mig aldrig rädd och jag var lugn hela tiden. Jag fick tidig epidural precis som de lovat mig och hade en fantastisk förlossning (kan dock ej förneka att det GÖR ont att föda barn, men jag kunde hantera smärtan bättre än jag trodde). Jag tror mycket på att mina aurarasamtal gjorde att jag kunde få känna mig lugn och få en positiv förlossningsupplevelse. Hoppas ni haft ett bra första möte och jag önskar er lycka till med allt! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.