Önskelista

Har fått många frågor om vad jag önskar mig i julklapp. Jag brukar inte komma på saker jag önskar mig men i år vet jag flera, här är en liten lista på saker jag skulle vilja ha.

 1. Present kort på pedikyr, ansiktsbehandling och gravidmassage.
 2. En morgonrock i cashmere.
 3. Sköna ulliga tofflor.
 4. Bäddset i flanell.
 5. En stor värmekudde.
 6. Nya dunkuddar till sängen.
 7. Sovmask att ha över ögonen i siden.

Jouline har skrivit en lång lista till oss, det är väldigt skönt.. då kan man ge tips till nära och kära och även själv bocka av. I år kommer vi inte överösa barnen med presenter utan istället köpa några få men satsa lite mer på de presenter som de får. På lördag ska vi försöka beta av de vi ska köpa till dem. Bästa är när man köpt allt och ska få slå in paketen, jag älskar att slå in paket. Ger er gärna lite tips och idéer på fina inslagningar sen när jag ska slå in dem ☺️ Jag och David säger alltid varje år att vi inte ska köpa några julklappar till varandra men vi gör alltid det endå ? Älskar att få ge bort saker till mina nära och kära.
Nu ska jag förhöra Julli inför ett prov hon har i morgon sen ta en varm dusch och efter det göra en fruktsallad och sen hoppa i säng.
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

2 kommentarer om “Önskelista

 1. Nellie says:

  Snyggaste paketinslagningen är absolut naturfärgat papper, två varv hampasnöre med enkel rosett och en liten grankvist under snöret. Gör sådana i butiken nu till jul och det är så himla uppskattat 🙂
  God Jul på er hela familjen!
  @nelliewallin

 2. elin says:

  Alltså JA! Att slå in klapparna är ju det bästa! I år har vi klappar i vitt omslagspapper (ett ganska tjockt och lagom matt finns faktiskt på IKEA i år)
  Till det har vi brunt natursnöre, vita etiketter och röd lackstämpel! (lackstämpel-kit finns på panduro, jätteroligt och blir otroligt snyggt)
  Så himla fina och klassiska julklappar!
  Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.