Öregrund

Hej Vänner <3
Hoppas ni mår bra, var några dagar sen sist nu. Sorry för det, datorn har varit ur laddad och vi har haft familjetid och semester på riktigt. Just nu sover alla fortfarande så jag passar på att skriva lite 🙂
I onsdags åkte vi ut till Moralund alla tillsammans, badade och hade det super mysigt. Della älskade det, så himla underbart att vara alla tillsammans. Det bästa jag vet <3 Åkte och hämtade upp lillasyster från körskolan och vet ni vad HON HAR TAGIT KÖRKORT. Alltså världens bästa <3!!!!!! så himla glad för hennes skull! Precis fyllt 18 och klarade både teorin och uppkörningen på första försöket.
Åkte tillbaka till moralund badade lite sen var det dax att åka till regnbågen för att lämna älsklingen. Vemodigt som vanligt med hon blev jätte glad när vi kom fram <3 Åkte därifrån till Öregrund. Älskade öregrund, så himla mysigt här. Pernilla, Erik och Astrid kom och åt middag med oss, skaldjursbläck och massa gott blev det. Sommarens första riktiga sommarkväll spenderade vi tillsammans med bästa vänner på en klippa och såg solen gå ned i vattnet.
I går vaknade jag tidigt utav solen, gick ner till klipporna och läste min bok tills det började kurra i magen, det var bara jag och fåglarna vakna, några enstaka fiskar slog i vattnet också. Helt vindstilla och redan då värmde solen jätte mycket. Nanette kom runt 10 och vi tog båten för att hitta någon mysig Ö som vi kunde sola och bada i från. Där låg vi sen heeela dagen på klipporna, David körde in och handlade lunch och plockade upp Tobbe och Linda + barnen. Jag badade för första gången i år i havet, väldigt skönt! På kvällen åt vi grillplanka och sen gick vi till klippona för att se solnedgången. Bättre avslut på en riktigt bra dag!
Älskar att vara nära vattnet, märker att David slappnar av på riktigt då, inge prat om jobb överhuvudtaget utan bara min vanliga glad spralliga positiva David. Jag vet att vattnet alltid varit ett sånt ställe för honom, där han slappnar av. Tror det är så för många, jag känner på en gång jag med att man får ett annat slags lugn i magen.
Nu ska vi äta frukost sen ut med båten igen. Hoppas ni får en finfin dag i solen! Glöm inte att smörja in er! kramar <3


Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.