Paketinslagning

Julmusik, tända ljus kaffe och nötter. ☕️✨???☕️
Brukar alltid använda mig av naturfärgat papper till julen. Tycker det är fint. har dock också beställt ett jätte fint papper med lite olika saker på) för att slå in några utav Dunis julklappar i. Kan visa det sen för det har inte kommit hit än, beställde det på nätet.

Till Della köpte vi ett par Bose ? hörlurar.. som kan stänga ute allt brusljud. ?? Tror hon kommer älska dem. Hennes bästa sinne är ju hörseln så hon tar ju in precis allt.. kan nog vara skönt (speciellt när hon är trött, att få skärma av med dessa då) ❣️

Och ett print från schulverket med ram som jag ska sätta upp i hennes rum, över hennes skötbord så hon kan hitta på det när hon ligger där ?

Till Duni har vi köpt en Elsa klänning FROST 2, Elsa och Anna dockor, Greta gris bil med tillhörande Greta och mamma, Kappla klossar, ett musik set, duplo och böcker.
Till Jullis har vi köpt…. näääähedu! Det kan jag inte avslöja här ?❤️

Duni har varit så trött de senaste dagarna och natten i natt var katastrof.. så i morse bestämde vi oss för att ta jullov redan idag. ??❄️?

Snö fick vi också. Mysigt ❤️

Kalle & Leo kom och gjorde oss sällskap ❤️

Nu ska jag passa på att vila lite jag också (David och Duni sover lite middag) innan Della kommer hem. ❤️ Sen blir det stan, ska fixa naglarna Julfina och fika med Nanette. ❤️

PUSS på er

Puss Ditte

En kommentar om “Paketinslagning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.