Paviljong

I samarbete med Bygghemma.se
Ett av favorit ställena i vårat hus är här ute under vår paviljong. Har spenderat väldigt många sommarmorgnar här ute och ännu fler kvällar. Just våran Paviljong är platsbyggd utav de fina människorna som vi köpte vårat hus utav. Men det finns många liknande Här hos Bygghemma.se ☺️ Det är många som skrivit och undrat just om våran uteplats, jag kan verkligen rekommendera att lägga lite tid och kärlek på den, för ännu mer tid kommer du att få tillbaka i njutning. Jag älskar älskar älskar att sitta där, under Paviljongen och sippa på den första kaffen för dagen, känna sommarluften fläcka och små strålar av sol letar sig in. På kvällarna kan vi sitta även om det skulle regna, vi har även installerat infravärme och satt upp ljusslingor för myshetsfaktot delux. Min favorit plats under sommaren ?? Om ni är sugna på en egen Paviljong så klicka på länkarna i inlägget ? 

Puss Ditte

2 kommentarer om “Paviljong

 1. Veronica says:

  Ser ljuvligt ut! Förhoppningsvis kan vi ta tag i vår trädgård nästa sommar, i höst väntar bostadsanpassning av hela bottenvåningen i vårt hus så vi har lite att göra….
  Hur förvarar ni era kuddar/dynor när det regnar och över natten när det ofta är fuktigt, samt hur gör ni med möblerna över vintern?

  • dittesvanfeldt says:

   Tack ❤️?? åh ja det förstår jag! Vi ska anpassa snart vi med.. vill bygga in förrådet med huset för att få större yta till Della ❤️
   Vi tar in dem varje kväll, på vintern har vi dem i förrådet och lägger pressening över ute möblerna. ☺️ kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.