Ditte Svanfeldt

Pennor, en av de finaste sakerna man kan få

2020.01.05

Kategori: Saker jag gillar

för en som är nördigt kär i just pennor.. jag har varit det sen jag var liten. Alltid älskat att rita, måla & skriva. Försöker föra över den känslan till mina barn. Och när jag i morse tog gram min plåtask med 120 pennor i olika färger för att sätta mig och skriva i min nya blanka bok.. kom först Duni upp smygandes. ”Woooow mamma, fina pennor”. Och ville såklart vara med och rita. Strax där efter kom Jullis och hennes bästis upp och hon sa ungefär samma sak fast ”omg vad satisfying” ❤️ Den känslan får jag också varje gång jag öppnar asken. Det är lyx verkligen. Fina pennor & anteckningsblock gör mig lycklig.

Bra sätt att börja det nya året, få rita och skriva ner saker man önskar uppnå och göra. Eller bara kravlöst rita krumelurer på papper..

Så förutom promenader i skogen och matlagning kommer vi roa oss med detta idag. Himla fint.

Så här såg mina skissblock ut förut (under skoltiden) när jag ritade som mest, fyllda av skisser ritade med olika pennor. Använde mig mest av blyerts och fine line. ?

PUSS

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot