Pennor, en av de finaste sakerna man kan få

för en som är nördigt kär i just pennor.. jag har varit det sen jag var liten. Alltid älskat att rita, måla & skriva. Försöker föra över den känslan till mina barn. Och när jag i morse tog gram min plåtask med 120 pennor i olika färger för att sätta mig och skriva i min nya blanka bok.. kom först Duni upp smygandes. ”Woooow mamma, fina pennor”. Och ville såklart vara med och rita. Strax där efter kom Jullis och hennes bästis upp och hon sa ungefär samma sak fast ”omg vad satisfying” ❤️ Den känslan får jag också varje gång jag öppnar asken. Det är lyx verkligen. Fina pennor & anteckningsblock gör mig lycklig.

Bra sätt att börja det nya året, få rita och skriva ner saker man önskar uppnå och göra. Eller bara kravlöst rita krumelurer på papper..

Så förutom promenader i skogen och matlagning kommer vi roa oss med detta idag. Himla fint.

Så här såg mina skissblock ut förut (under skoltiden) när jag ritade som mest, fyllda av skisser ritade med olika pennor. Använde mig mest av blyerts och fine line. ?

PUSS

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.