Philips Lumea

I stolt samarbete med Philips Lumea. 
Hej finisar!
Jag har fått äran att prova Philips Lumea prestige och om bara några veckor kommer min hud vara silkeslen. ?
Philips Lumea är en apparat som använder en teknik med intensivt pulserande ljus som kallas IPL ( intense pulsed light ) för att ta bort hårväxt på benen, under armarna, runt bikini linjen & i ansiktet. Det finns tabeller i bruksanvisningen där du kollar vilken hudton du har och kan då lätt anpassa behandlingen efter det. ?? så smidigt! Den här tekniken är känd som en av de absolut mest effektiva lösningarna för att regelbundet förhindra håråterväxt. Vilket jag verkligen kommer tycka är så skönt! Jag ogillar verkligen att raka mig men ogillar ännu mer att ha hår på benen och under armarna. Så skönt att dessutom slippa utslagen som jag ibland kan få efter rakningen!
Philips har i nära samarbete med hudexperter anpassat den här ljusbaserade tekniken som ofta används i proffessionella skönhetssalonger. ( Men med denna kan man göra det hemma själv dessutom till ett mycket bättre pris, plus att man slipper boka tid för behandling ) ??. Den är skonsam mot huden, vilket känns viktigt för mig som har ganska känslig och torr hud. Och ska ge en bekväm och effektiv behandling.
Så nu ska jag alltså testa denna, är väldigt nyfiken och förväntansfull!

Vill du också få en Philips Lumea prestige? Här kan du tävla om en!
I samarbete med Philips Lumea.

Puss Ditte

En kommentar om “Philips Lumea

  1. Hales says:

    Hej Ditte! Jag var med och tävla, det står att vinnare dras 12 september men det händer inget på Myshowroom. Jag som var så taggad på en! Ps. Du har så fina tjejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.