Pirrig i magen

Haft en himla fin dag, hoppas ni också har det.  Mamma och pappa bjöd på lunch och fika, åkte efter det och lämnade jullis och belle hemma hos belle. Åkte själv hem och duschade och pussade på mitt lilla hjärta, sen ner till affären för att handla mat inför middagen. Vad det blev? ja jag gick runt en stund för att få lite inspiration.. men tillslut bestämde jag mig för att det fick bli löjroms “toast” med crème fraîche och rödlök till förrätt och lyxpasta med gräddsås och pata negra, sparris och sallad till det. Jag verkligen ÄLSKAR att min mormor och morfar flyttat närmre, vi kan ses mycket mer nu och det gör mig väldigt glad. Super mysigt hade vi och maten blev väldigt god. När vi ätit upp gick vi en prommis för att kolla lite hus.. Sen åt vi svenska jordgubbar och drack kaffe 🙂
Nu ligger vi i sängen, imorgon är det regnbåge vecka och jag har lite ont i magen.. som vanligt när det är dax för det. Saknar henne redan även fast hon är hemma nu. Meeeen som jag alltid skriver, hon har det bra där. <3 Min lilla prinsessa.
Sov gott <3 hörs i morgon igen.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.