Pollen

God morgon fina ??
Wooow vad det är pollen just nu, hela familjen snorar, nyser och går runt rödögda ??. Allt ute är täckt utav ett gult stoft med pollen, blä! Men snart är det borta ?? Och då kan mam börja ta ut alla dynor och inviga sommaren på riktigt. Längtar ? Är ni också allergiska?
I går hade jag en mysig dag tillsammans med mamma och lillasyster. Mamma fixade som vanligt jätte god lunch och mumsig fika. ?❤️ Vid 15 åkte jag och Duni hem för att ha möte med Habliteringen , Della gjorde cpup mätning som såg ganska bra ut.. skönt. Sen pratade om anpassning utav huset, det kommer verkligen behövas.. hon växer ju så det knakar och behöver mer plats. Direkt efter mötes sprang vi till Jullis skola där det var sommar vernissage. Jouline och Moa hälsade oss välkomna och var våra guider under rundturen ? Sååå söta ❤️ Och stolta över att få visa allt de jobbat så duktigt med.
Åsa och Jocke plus barnen kom förbi på kvällen, David hade skurit upp vatten melon och jordgubbar och vi firade livet lite men champagne till det. Mysigt spontant tisdagshäng när det är som bäst.
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with c4 preset
Idag ska jag och Duni träffa Anna på Gränby för att äta lunch och leta efter penna så jag kan hjälpa henne med lite saker till deras bröllopsfest i sommar. Duni är inne i någon sov fas just nu, hon bara äter och sover under dagarna. Som när hon var nyfödd. Idag ska vi på två månaderskollen ?? vart tog tiden vägen? Ska dock bli spännande att se hur hon vuxit osv. ❤️ Känns som fredag idag, såå himla härligt med långhelg  ?☀️
Vi ligger fortfarande i sängen ? Duni sover efter morgonmålet och jag bara myser ?❤️
Processed with VSCO with b1 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Hoppas ni får en fin dag ☀️
 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.