Poolbus och biomys

God morgon ☀️
I går började vi dagen med äggröra, stek bacon, mackor och juice. Tjejerna vaknade vid 5!!!! Alldeles för tidigt vilket märktes lite under dagen så jag påminnde dom om att försöka sova lite längre idag.. Isabelle kom vid lunch och då tog vi med oss alla tjejer och åkte ut för att bada i poolen. Vi skulle egentligen ha åkt till nutritionssköterskan med Della klockan 11 men hon ombokade på morgonen till klockan 15 i stället så tjejerna hann bada flera timmar innan vi behövde åka in till sjukhuset. David tog med sig assistenterna och Della och åkte sen dit ( jag skrev en lång lapp om vad som krånglat och vad vi har för frågor osv ) det hade kommit in en kirurg för att titta på knappen och han hade sett vad som var fel på en gång, skönt.. Väldigt skönt! Nu kanske det kan bli bra igen ❤️ Della var som vanligt världens duktigaste tjej.
Jag och de andra tjejerna passade på att handla inför kvällen och morgonen, spelade spel, ritade och kollade lite på film efter som att det började regna ute.. När David och Della kom hem började vi med middagen, lax och fetaostsås med färskpotatis. Allas tallrikar var helt rena när de var klara, bra betyg från alla 4 tjejerna. Efter middagen hade vi bokat bio, den stora vänliga jätten. Alla tyckte den var bra, även jag och David. Så den kan jag rekommendera.
Nu ska jag upp och göra frukost, hör att det är små fötter som tassar här utanför.
Hoppas ni får en fin dag ❤️
image image

Puss Ditte

En kommentar om “Poolbus och biomys

 1. S says:

  Hej!
  Jättefin blogg!
  Sent 90-tal jobbade jag som undersköterska på ett boende för barn med olika hjärnskador. Det var otroligt tufft (mitt första riktiga jobb), men helt fantastiskt! Som jag älskade “mina” barn. De finns med mig fortfarande och jag lärde mig massor. På den tiden så var det vanligt att barnen inte bodde alls hemma hos sina föräldrar, utan på heltid på boendet. Det är verkligen bra att tiderna ändras! Att “kortis” behövs är självklart och absolut bra för både föräldrar, barn och syskon.
  Tänkte att en del läsare kanske är intresserade av var en “knapp” är, varför man har den, och andra saker som din söta lilla tjej har behov av.
  (Om du får bloggtorka någon gång…)
  Önskar er en fortsatt trevlig sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.