Precis som det ska vara

Hej fina ni ❣️
Helgen har varit precis så som den ska vara, lugn och skön. Tillsammans med de jag älskar mest. Längtar dock väldigt mycket efter min lillasyster. Mamma & pappa också.. hade de varit här hade det varit ännu bättre. Såklart.
Idag har vi, ätit en lång frukost, gått långpromenad i det krispiga höstvädret, fikat hos bästa vänner, kollat serie, satt upp och installerat vardagsrumslampan, läst, kollat på film och sen gjorde David en riktigt mumsig middag. Hemmagjorda köttbullar med gräddsås, kokt potatis, salt gurka, smörsteka kantareller och lingon. ????? En helt perfekt söndag enligt mig.
Veckan i fokus kommer i ett eget inlägg i morgon. ( Duni blir hemma i morgon, hon har en jobbig hosta som inte vill ge med sig, två bråkiga tänder som är på väg upp som ger henne feber. ) så i morgon stannar vi hemma från förskolan. Jag får passa på att jobba när hon sover lunch. ❤️
Hoppas ni haft en mysig helg.
Puss 

Puss Ditte

En kommentar om “Precis som det ska vara

  1. lena says:

    Hej! Älskar ditt golv! Vi skall precis också göra om och jag vill ha ngt liknande. Måste fråga: Går det lite i rött? Vad heter färgen/Betsen?
    Med vänlig hälsning
    Lena 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.