Räknar ner

Hej ❣️
Idag har vi hängt med vänner hela dagen, först åt vi en lång och god frukost. Duni mumsade glatt i sig två ägg och en smoothie sen gick vi hem till Malin ❤️ Drack kaffe och pratade om lajvet. ☕️?? Hon är fin hon.


Vid lunch gick vi hem, åt och lekte med Della. Sen promenerade vi hem till Sofia ❤️ Duni somnade i vagnen på vägen dit och sov gott ute. Vi åt och drack mera kaffe ?☕️ skrattade så tårarna sprutade ( ja vi har knasig humor ) ?❤️

Vid 14.30 kom David, vi gick tillsammans till Dunis förskola för att ha ett litet informations möte. ?❤️ Det gick väldigt bra, även om det kändes jobbigt. I morgon börjar vi…
Här är Dunis stol ? min lilla älskling.

Nu har jag precis lämnat av Jullis och hennes Bästis Moa på bio i stan. ❤️ Sen ska jag minsan hem och packa inför morgondagen. Det är som när man var liten och hade pirr i magen inför julafton eller sin födelsedag. ? Önska oss lycka till ??❤️.

Puss Ditte

9 kommentarer om “Räknar ner

 1. Nina says:

  Lycka till fina du, det kommer gå så bra! Måste bars säga det att jag älskar dig och din blogg. Du sprider så härlig energi och känns sådär genuint äkta. Tack!

 2. A says:

  Lycka till ❤️ Det kommer gå så bra och även om det inte gör det så är det okej. Ingen stress. Kramar

 3. Elina says:

  Lycka till och välkommen till oss på trollis! Jag kommer och hälsar på imorgon med min lille fis, sen börjar jag jobba om 2 veckor då jag också ska skola in min ? så jag vet exaaaakt hur du känner!! Stoooor lycka till ??

 4. Ellinor says:

  Älskar din blogg och vill verkligen försöka hjälpa med oron inför förskolestarten:
  Har jobbat på förskola i många år och skolat in väldigt många barn. 99% av alla barn är ledsna i början och många barn i flera veckor vid lämning, det är tufft för både förälder och barn när det är så. Prata med förskolepedagogerna om din oro och när det känns jobbigt, be personalen höra av sig vid lunch om hur det går för Duni o.s.v. Jag har alltid gjort det med föräldrar som vill det! Det är absolut inget ”skamligt” att vara nervös och orolig utan det är fullt normalt. Pedagogerna hör oxå av sig om barnet skulle vara så pass ledsen att det inte funkar, men det är extremt sällan att det är så!
  Det som underlättar för alla är faktiskt att inte ”visa” för barnet att det känns jobbigt för föräldern, även om det är fruktansvärt svårt! Men allt går över, jag lovar! Det ska ju kännas bra för alla, pedagoger, förälder och framförallt barnet och med god dialog ska allt lösa sig fint.

 5. Åsa says:

  Lycka till! Hoppas särskilt att Della gillar skolan och kompisarna!
  Fotot på kvinnan som ni har på väggen, vem är fotografen bakom det? Mycket tacksam om du kan svara för jag har glömt vad han heter.

 6. Felicia says:

  Hej! Jag älskar din blogg och jag undrar om inte du kan skriva ett inlägg om hur du upplever föräldraskapet utifrån din (vad jag har förstått) högkänslighet. Minns att du tipsade om boken “drunkna inte i dina känslor” som riktar sig till just högkänsliga personer. Skulle vara så intressant då jag inte har barn själv ännu men är en högkänslig person som gärna vill bilda familj i framtiden. Det finns inte så mycket att läsa om kombinationen känslig+barn. Skulle tycka det var så intressant. Kram!

 7. Lisa says:

  Hej Ditte! Undrar vart du brukar köpa kläder till dina barn och om du har några favoritbutiker för barnkläder? Butik eller online 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.