Renovering och en paus

Hej fina fina ni!

Vilket stöd jag har hos er.. helt otroligt. Jag har haft en paus här, som ni kanske märkt. Det behövdes efter beslutet som kom i förra veckan..

Vi vet fortfarande inte riktigt hur det blir. Jag tackar dock högre makter för att David finns och hans förmåga att kunna få ut tankar i huvet till väl formulerade ord. Han är magisk och världens bästa man och pappa. Som han kämpar för oss, att vi alltid ska ha det bra. Min finaste person. Tacksam är bara förnamnet. ❤️??

I går fick Della ett SVINjobbigt (rent ut sagt) krampanfall.. det var ett tag sen det blev så sist. Man glömmer snabbt, hur hela kroppen spänner sig och alla sinnen skärps på två sekunder. Hon låg och badade.. och från ingenstans small det till. En av assistenterna kommer springandes till oss, David hoppar upp ur soffan och skyndar efter henne in till Della. Det tar ett tag men sen lägger sig krampen. Alla skärrade och rädda, jag hatar EP:n. Hatar. Kvällen och natten blev lugn, vilket känns skönt.. ibland kan det komma som en serie efter varandra.. men inte i går.❤️

Vi har flyttat in till Dunis rum, så just nu är det mest en stor säng där inne.. Vi håller på att stöka ut alla möbler från sovrum, kök och vardagsrum. Det ska bli nytt golv där. Vi åker till Mallis en vecka och när vi kommer hem har vi nyslipade betonggolv. ? sen väntar ett par veckor med renovering av toalett och vårat sovrum. Meeen det kommer bli så himla bra! Längtar ?

Två nyvakna älsklingar.
så här startar nästan alla våra dagar. Men en bok och gos i sängen innan vi går upp.

Stökigt inlägg men ville bara titta in och uppdatera lite.

PUSS

Puss Ditte

2 kommentarer om “Renovering och en paus

  1. Malin says:

    Härligt med renovering medan ni är borta! Finns det betong under parketten? Vi har betonggolv och jag älskar det! Malin

  2. Camilla says:

    Bästa bästa Ditte! Älskar din blogg. Jag har precis som du en snart 13-årig tjej , och jag tycker det är svårt med kläder när de är mittemellan. Jag skulle därför önska att du kunde visa lite klädtips, gärna med tema skolavslutning.
    Kram Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.