Renovering

Tack och lov för att vi valde att göra detta under sommaren! Det känns som att man ändå flyttar ut då.. så förutom att vi knappt har några möbler inne just nu så funkar det fint. De har rivit hela väggen i vårat sovrum, flyttat en vägg lite och öppnat upp den ena helt. I badrummet som ligger precis bredvid har de rivit ut ALLT nu. Så i veckan kommer elektriker och rörmokare. Den 22 Juli ska det vara klart… jag längtar! Det kommer bli såååå fint. Vi valde att sätta en stor frostad glasdörr ut mot poolen från badrummet, så man ska kunna gå in och duscha från uteplatsen efter ett dopp i poolen om man vill. Väldigt skönt att slippa blöta fötter i hela huset. ( ska passa på att ta lite bilder på allt idag så jag kan visa er sen ) Kul också att ha före och efter och under renovering bilder.

Har fått så många frågor angående vårat golv.. Om vi bara ska ha betonggolven eller lägga nytt trä. Vi kommer låta betongen vara så som den är nu. Det blev så fint. Älskar tonen som det ger i hela hemmet. De ska dock få komma och slipa en gång till innan det är klart. ☺️

Men, just nu sover Jag, David, Duni och Gösta inna i Dunis rum. ( det är inte så stort ) Hon sa ganska bekymrat till min pappa i går ”moffa, det är mycket gjejjer i Dunes rum nu!” ?? Ja det är det minst sagt. Tror även hon längtar efter att få tillbaka sitt rum.

Just nu är det mest en säng här inne…
Och en liten med väldigt härligt morgonruffs.

Det var dock längesen vi sov så här gott. David överraskade mig med en ny säng för några veckor sen. Ä l s k a r ! En Carpe Diem Sandö ? som att sova på moln, bokstavligt talat.

Nu ska vi hoppa upp och göra frukost, för snart kommer Ella. Duni slog upp sina blå och tryckte sin panna mot min i morse… de första hon sa var ”mamma! Dune leka Ella idag!” ??❣️

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.