Rösta på min lillasyster

God morgon fina vänner, jag skulle vilja be er om hjälp. Min lillasyster är framröstad till att kunna bli årets Uf elev, på den här länken kan man rösta på henne  http://getillbaka.se/arets-uf-foretagare/nenne-eriksson/     det skulle göra mig jätte glad om ni ville ta 30 sekunder utav er tid och göra detta. Hon är verkligen värd det! <3
Processed with VSCO with b3 preset

Puss Ditte

2 kommentarer om “Rösta på min lillasyster

 1. lejoninnan-52 says:

  Jag skulle gärna röstat på din syster men eftersom jag inte har Facebook (och inte vill ha)
  så kunde jag inte göra det.
  Kan du fixa ett annat sätt att rösta på så gör jag det gärna.
  Hälsningar Skåneland

 2. lejoninnan-52 says:

  Jag skulle gärna röstat på din syster men eftersom jag inte har Facebook (och inte vill ha)
  så kunde jag inte göra det.
  Kan du fixa ett annat sätt att rösta på så gör jag det gärna.
  Hälsningar Skåneland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.