Så är det..

Jag är en känslomänniska, jag visar mina känslor överallt, utåt och inåt, lite spretit hit och dit men framförallt till de människorna jag tycker om, i verkligenheten mest men jag älskar också att skriva. Att uttrycka mina känslor i skrift har jag alltid tyckt om, och känt ett behov av att få göra. Jag skriver ofta små lappar till Jullis och berättar hur mycket jag tycker om henne och hur underbar hon är, samma sak till David. Jag har alltid älskat att skriva, och med det vill jag att folk ska fatta att jag skriver inte saker för att försöka bevisa något för någon annan. För vad folk tycker skiter jag fullständigt i, jag skriver för att jag älskar att skriva att jag älskar mina nära och kära. För att jag älskar att få förklara hur otroligt mycket de betyder för mig och hur otroligt lycklig dem gör mig. Livet är för kort för att hata, eller lyssna på påhittat skitsnack. Synd bara att vissa är så svaga i sig själva att de går på allt och tar åt sig utav minsta lilla. Jag är glad att jag är stark och trygg i mig själv och min relation. Det är ju endå det som är viktigast. ❤️ 

Natti 

 
 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.