Så gör man en fredag himla mysig

När vi vaknade i går morse gick vi upp, tände ljus i vanlig ordning, kokade té och satte på “Akustisk Höst” i sonosen. Så mysig start på dagen. 


Duni åt gröt och katrinplommon till frukost, Jullis åt som vanligt frökusemackor med kalkon och ost på. Hon är rosslig lillgosan och hostar som en tok. Så honungsté är ett måste varje morgon och kväll. När Jullis var liten hade hon väldigt jobbig förkylningsastma, David har berättat hur han satt med henne inlindad i ett duntäcke ute på balkongen hela nätter för att det var lättare för henne att andas i den krispiga luften. ❤️ Hon har det fortfarande jobbigt men inte så hon behöver medicin längre, har vi trott… men i går kväll så kändes det inte helt okej och hon klagade på att det var jobbigt att andas. På måndag åker vi till läkargruppen och bokar ett möte. Hur som, hon gick till skolan ( det var inte förens i går kväll det blev riktigt dåligt ) 

Jag och Duni gjorde oss i ordning, pussades med Della ❤️ och sen sprang jag runt och letade efter mina raggsockor som Truls snott och gömt under soffan ? medans så somnade Duni på golvet ❤️ 

Strax efter det kom Mickis ❤️ Duni fick massa fina tröjor som hennes pojkar haft när de var små. 5 minuter efter det kom Johanna och Sixten också. Jag fixade kaffe ☕️ 
Vid halv 11 gick vi en prommis i det väldigt härliga höstvädret. Älskar luften som är just nu. ?? Duni somnade som vanligt på två röda, hon älskar sin vagn. Det gör jag med! Så himla nöjd verkligen, finns inget att klaga på. Provade så otroligt många olika med Della men hittade aldrig någon jag gillade. Nu har vi en stokke trailz ?? 

Vi har så mysiga promenadstråk här där vi bor, nära till natur och vilda djur. Precis som jag vill ha det. Naturen är bland det bästa jag vet, det ger så mycket. 

Efter prommisen åkte vi till Ica och handlade lunch plus middag för kvällen. Sen åkte vi hem till johannas lillasyster Lisa och hennes dotter Hillevi. ❤️ Jätte mysigt och så kul att se hur de små “leker” med varandra. Duni var verkligen fascinerad.  ❤️ 
Vi kom hem samtidigt som Jullis, världens bästa storasyster ❤️ 

Strax efter det kom mamma & pappa förbi ❤️ 
Jullis fick massage under mellanmålet utav hennes älsklings mormor. ” mormor du har så mjuka härliga händer ” Gullgosan! ❤️

Vid 17.30 kom Johanna, Mattias & Sixten. Jag hade fixat kantarelltoast till förrätt och David hade fixat gulaschsoppa som stod och puttrade på spisen.

Vi planerade in en mysig tripp till Orsa i slutet av september för att gå på björnparken ?❤️ 
Min lördagmorgon började såhär : 

Ett överlyckligt litet Dun som får pussar av sitt skäggo till pappa. ❤️??
Nu ska jag gå upp och fixa frukost i sängen till Jullis❤️ 
Hoppas ni får en super fin lördag. ❤️

Puss Ditte

En kommentar om “Så gör man en fredag himla mysig

  1. Helena says:

    Åh!! Vår lillebror är snart 4mån och vi kköpte en Bugaboo donkey, velat ha den i flera år, väntan på ett syskon tog mkt längre tid än vi trodde- men så direkt vi fick veta bebis flyttat in i magen så bestämde vi vagnen donkey. Utan att tittat på andra… och nu förra veckan sålde jag den? (Inte nöjd) Och en stokke trailz har fått flytta in! Hoppas vi blir lika nöjda som ni är!??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.