Så här ser några utav mina morgonrutiner ut

5 saker jag alltid gör på morgonen; 
? Sätter alltid på mig myskläder, raggsockor och en stor kofta. 
? Tänder ljus ( speciellt nu på hösten och vintern ). 
? Går in och pussar på Della och kollar hur natten varit ❤️. 
? Släpper ut Truls i skogen. 
? Kokar té till mig och Jullis. 

Vad har ni för morgonrutiner som ni inte rubbar på? ?

Puss Ditte

4 kommentarer om “Så här ser några utav mina morgonrutiner ut

  1. Cissi says:

    Kaffr kaffe och åter kaffe. Utan kaffe blir min dag helt kaos. Vill helst dricka koppen i lugn och ro( svårt med en 3 månaders, men jag brukar koka kaffe (eller min bästa man förbereder det för mig varje morgon ❤️.) sen häller jag upp det i en termosmugg och så kan jag dricka det när lilla Juni somnat ?☕️??. Sen kan jag köra igång dagen!
    Villa mysiga rutiner du/ni har ?.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.