Så härligt

Hej finisar ❤️

Vilket underbart väder det bjuds på nu. Så himla härligt! Idag började vi dagen med att åka och lämna Gösta hos veterinären (för att kastreras) sen åkte vi in till stan och åt frukost på Villa Anna, gick en promenad på stan, drack go-kaffe i en park, plockade blommor och njöt av värmen. Fint sätt att starta dagen. Precis vad jag behövde. ❤️

Sen har vi varit hemma, ute. Fixat och donat på tomten. Vid 13 ringde dem och sa att allt gått bra för Gösta och att vi kunde komma och hämta hem honom. Lilla hjärtat. ❤️ Så efter det har jag mest pysslat om honom. Men tycker faktiskt inte att han är jätte påverkad utav det hela, mest att han tycker tratten på huvudet är fruktansvärt dryg. Vilket jag kan förstå! Han slår i precis allt ?

lilla gulle

Till middag gjorde jag fisk tacos på färdig panerade frysfisk från Findus. Blev över förväntan gott och gick väldigt snabbt. Till det gjorde jag en vattenmelonsalsa. ????

Inte blivit fullt så många steg som de tidigare dagarna idag. Gösta ska vila och jag tänkte att jag passar på att göra det samma. Hur många steg går ni om dagen?

Nej nu ska jag göra natti. Pollen allergin sänker mig totalt! Fyfan rent ut sagt, är såååå trött! Fler som känner av det extra mycket i år?

Puss och god natt.

Puss Ditte

En kommentar om “Så härligt

  1. Therese says:

    Alldeles för få steg går jag! Men nu har jag börjat “springa” och hoppas på att det blir till en rutin snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.