Så kär så kär

Hej vänner ❤️
Idag har vi varit hemma hela dagen jag och mitt lilla Dun. ❤️ Är så kär i henne, hon är ett levande lyckopiller, börjar sakna henne så fort hon somnar ?
Morgonmyset hade vi i soffan efter frukost, hon somnade som vanligt och jag drack kaffet brevid henne i soffan ❤️☕️

Vid 11 kom Bvc för 8 månaders kontroll. Hon växer på fint mitt lilla ❤️.
Trivs väldigt bra här hemma nu tack vare Världens bästa Sofia som hjälp oss med planlösningen som blivit så mycket bättre.

Eldstickan , hur söt? Prefekt “gå bort” present till vänner och familj.
Efter skolan kom Jullis och hennes bästis hem hit, vi åt mellis och strax efter det kom Bella ❤️ sen åkte jag och lämnade tjejerna på handbollen, handlade mat och fixade saker till Della från apoteket.
Bella stannade hela kvällen ❤️ vi badade Duni och kollade på stranger things. Väldigt mysigt. David har varit borta på middag med jobbet, så jag har i skrivande stund på prinsessor snusandes bredvid mig i sängen. Bästa i livet, att få vara deras mamma. Så tacksam över dem, alla mina prinsessor ??❤️❤️❤️.

Nu ska jag försöka sussa också. I morgon ska jag överraska min älskling som fyller år på lördag med middag ute och hotellövernattning. Vi ska till Hotell Villa Anna ( som vanligt ) ? men det är det bästa i stan och vi har ju ett lite extra hjärta för det då vi bodde i sviten under vårat bröllop. ❤️
I morgon kommer ett inlägg om julklappsinslagning. ?????

Puss på er

Puss Ditte

8 kommentarer om “Så kär så kär

 1. Rosanna says:

  Vart kommer porslinshuvudet ifrån? Letat efter liknande länge! Ni har så mysigt hemma, en annan har nyligen börjat jobba efter föräldraledigheten dock på Neonatalen så får hänga med en massa bebisar men saknar att vara hemma.

 2. Gabriella v says:

  Hej Ditte
  Jag har följt dig i en evighet känns det som och tycker det är underbart att läsa om dig & din familj, ni är fantastiska!
  Men jag undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg om vad för typ utav kaffe ni dricker och lite om det, Jag vet ju att din man är en kaffefanatiker & jag tycker det är så intressant med kaffe. Därför vore det kul om han eller du kunde ge lite tips. Om kaffesorter, bönor, maskiner. Vilket kaffe som är er favorit och så. Jag själv har precis börjat köpa och beställa olika böner och känner att det vore kul med tips ? Bara om du vill såklart!
  Nu blev detta jättelångt.. ha det så fint & fortsätt precis som du gör ❤️

 3. Catrine says:

  Jätteinspirerande bilder. Ni har det så fint inrett! 🙂 Duni har alltid så fina kläder, undrar vart de prickiga kläderna som hon har på sig är köpta? Både det grå setet och den mörka prickiga. Vart köper du mest barnkläder? Dina barn har alltid så fina kläder. Tack för en superbra blogg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.