Så mycket spännande 

Hej fina ❣️ 
Har ni haft en bra dag hittills? Mitt möte på habliteringen blev avbokat, så jag hände på coffee center med alla coola killar istället. Duni gillade såklart det också ?☕️??. All eyes on here lixom. ❤️ Fick pussas lite extra på min David sen åkte vi vidare till Ikea för att köpa haklappar ( hon grisar såååå mycket när hon äter gröt ) och dem här är mjuka! Väldigt bra tycker jag. Åt lunch med lillasyster och hann krama lite på mamma & pappa innan jag och Duni åkte hem. Slängde in en tvätt i maskinen och städade lite sen åkte vi hem till Sofia ❤️ Nu åter hemma, i sängen. Tänt ljus och tänker passa på att vila nu medans Duni gör det. Della gympar och Jullis är hos bästis. ❤️ 
Ikväll blir det ett glas ? och lite häng med fina vänner. Sen tidigt i säng ? 
Puss på er. 
Börjar typ gråta för att hon är så fin, mitt lilla Dun : 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.