Så sant så

Snubblade över den här texten i vintras och har haft den sparad i mobilen sen dess, blir gråtig varje gång jag läser den. Så fin och går rakt in i hjärtat. 🙏🏻❤️

" Motherhood is about raising and celebrating the child you have, not the child you thought you would have. It's about understanding that he is exactly the person he is supposed to be. And that, if you're lucky, he just might be the teacher who turns you into the person you are supposed to be."
– Joan Ryan

Min stjärna ❤️✨

Puss Ditte

4 kommentarer om “Så sant så

  1. Linn says:

    Många gånger när jag känner mig lite nere, går jag in på din blogg och läser. Du utstrålar så mycket värme och kärlek och det är i princip omöjligt att inte bli på bättre humör.
    Blir så varm i hjärtat när jag ser hur bra Della verkar må trots omständigheterna. Barn med speciella behov ligger mig varmt om hjärtat och jag antar att jag med denna kommentaren bara ville skicka lite positiv tillbaka.
    Hoppas ni får en fin vecka! 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.