Så ser några av Dellas rutiner ut på morgonen. 

Ni är många som vill veta mer om Dellas rutiner så här kommer 5 Saker min älskling alltid gör på morgonen. 
⭐️ Sätt i slemslangen ( i hennes knapp som hon har i magen den hon får all mat igenom. ) för att få ut lite slem ur magen innan det är dax för mat. 
⭐️ Inhalationer. Utan inhalationer och slemmobilisering vågar jag inte ens tänka på vad som skulle hända. ❤️ så himla viktigt för min prinsessa. 
⭐️ Sätta på Disney musik, låtar från alla gamla bra Disney filmer. Tror hon kan dem utantill vid det här laget, hon älskar musik. 
⭐️ Gå ut på morgonprommis med Truls, man märker på Della att hon verkligen tycker om djur och natur, hon blir helt förtrollad när man går i skogen. Det är som terapi, de ger värme och kärlek och ett tryggande lugn. ?❤️????
⭐️ Mat, frukost igenom knappen i magen. 
Det här är några utav Dellas rutiner på morgonen sammanlagt är det över ca 30 saker man gör med Dellis på en morgon men jag tänker att vi tar 5 saker åt gången. Mer kommer alltså ?❤️ 
En lite mössa och en yttepytte liten blöja som jag sparat från när Della var liten.. ❤️ :

Puss Ditte

En kommentar om “Så ser några av Dellas rutiner ut på morgonen. 

  1. Loppan says:

    Du skriver ofta att Della älskar saker o att hon kan disney sånger osv, men på vilken nivå? Alltså jag kan inget om hennes handikapp eller begränsningar. För att klargöra tex på vilken nivå gör hon sig förstådd? Tack för en fin blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.