så var det dax för vaccin

God morgon, Duni väckte mig nyss för att sen somna om sött på mitt bröst…. så här sitter jag nu, klarvaken och har lite smått ångest över dagens “att göra”.. vi ska till Bvc och få 3 månaders sprutorna. Jag är absolut jätte mycket För att ge vaccin men just själva sprut biten tycker jag är hemskt. Jag har blivit lite bättre, luttrad efter alla gånger på sjukhuset med Della men ändå så mår jag påriktigt dåligt över det. Har så länge jag kan minnas haft sprutfobi. Känner mig redan nu lite smått stressad över det, förmodligen kommer det att gå finfint!  Måste ju lixom lämna den där oron hemma sen så att Duni inte känner av att jag är rädd/orolig för då blir det ju bara värre. ? Att hon redan om några dagar är 3 månader känns ju också helt sjukt!!!! Tiden går alldeles för fort. Samtidigt som det är otroligt kul att hon växer och utvecklas så vill man ju bara stoppa tiden. Jag njuter verkligen utav varje sekund med henne och när hon sover lite längre stunder under dagen så kommer jag på mig själv med att verkligen sakna henne ?❤️. I går kväll tog jag mig dock lite egentid och en timmes rask prommis med min fina vän Åsa, vilket jag känner av i både ben och mage idag. Beroende på hur Duni reagerar på vaccinet så kanske jag åker ner till gymmet idag för att träna lite rygg, skulle verkligen behövas. Annars får jag göra lite övningar hemma, har ni några tips på bra tränings appar?
Nu ska jag köra lite mental förberedning inför dagen, ta en dusch och äta frukost nummer ett. Jullis vaknar nog inte förens om flera timmar och då blir det frukost nummer två ??. Älskar frukost! Speciellt nu när man kan sitta ute ☀️???.
Hoppas ni får en finfin Tisdag och forstsätt gärna trycka på hjärtat under inlägget, på så vis vet jag vilka inlägg ni gillar bäst. ❤️
(Älskar de här bilder som Malin tog i fredags) hur bra är hon inte?! ❤️
_DSC2318 _DSC2308 _DSC2313
 
 

Puss Ditte

4 kommentarer om “så var det dax för vaccin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.