Saker jag gillar mest av allt 

Hello❤️ 
Fin dag idag, började morgonen med frukost tillsamman med litet Dun.. Jullis sov hos bästis och Della var ute på prommis och Truls är hemma hos Bella.. 

David var lite segstartad idag så vi satt där ensamma. Hon bjöd på skön sång ? som att kompensera upp för alla som var borta. Kändes tomt i huset. Efter frukosten kom Jullis hem, då gick vi ut i skogen. Så vackert, älskar skogen och vatten! Vi stod länge och bara andades och njöt av utsikten : 

Efter en härlig prommis i skogen ( utan vidare svamp lycka ) åkte vi hem till mormor och morfar i stan ❤️.  Började med en mysig fika sen gick jag och mormor + tjejerna ner på stan för att köpa garn och stickor. Japp, mormor har lärt mig att sticka ikväll, tänker försöka sticka en tröja till Duni ❤️ Väldigt roligt att får lära sig och dessutom något jag faktiskt tycker var väldigt avslappnande och roligt! 
Fick hel kyckling i ugn, ris och gräddsås. Såååå himla gott, som vanligt hemma hos mormor och morfar ❤️ 
Så idag har vi gjort två av de sakerna jag tycker väldigt mycket om att göra, varit ute i naturen & umgåtts med min mormor och morfar. ❤️❤️???? 
Det blir tidigt i säng idag, alla ligger redan i sina sängar ? väldigt skönt! I morgon har Jullis handbollsmatch, men på morgonen ska vi ha mys hela familjen❤️ ( förutom Truls då för han hänger med sin extra mamma i några dagar ) sen blir det handboll och efter det ska min lillasyster komma och vara barnvakt så ska jag & David gå på bio ?. Kommer kännas så konstigt men väääldigt mysigt också ?❤️. Sen blir det söndagsmiddag och mys hemma. 
Sov gott ? Hoppas ni haft en fin dag! 

Puss Ditte

En kommentar om “Saker jag gillar mest av allt 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.