Saker som betyder något

Måndag idag, förra veckan var hemsk. Helgen var väldigt jobbig med massa känslor hit och dit, bästa var att mamma, pappa och Nenne kom hem från NY igen <3 vi åkte hem dit och satt i mjukiskläder framför braskaminen hela dagen och hela kvällen, bara fikade, åt god mat och kramades. Bästa sättet att må bättre är att få vara hos mamma och pappa, det tycker både jag och David. Där kan vi skratta, gråta och bara vara precis som vi vill. Dom är världens bästa. 
Jouline var hos farmor och farfar hela helgen <3 de shoppade och gick på bio och bara myste med hundar och Hoppsan. Bättre farmor får man leta länge efter! Vi är lyckligt lottade som har så många nära och kära kring oss. 
Idag fyller min älskade mamma 50 år, vi gick upp extra tidigt och åkte för att sjunga för henne. Hon fick ett par svarta skinn R.m Williams skor utav oss, bästa skorna till bästa människan. 
Jag har städat lite hemma, gjort lite julmysigt inför helgen och nu snart ska jag åka och hämta hem min lilla älskling <3 trots att dagarna känns otroligt tunga just nu blir det bättre utav att ha alla nära. 
Min ostron skål från Mateus fick agera kruka till en julros och två vita hyacinter 🙂 mysigt med lite julkänslan. 
   
 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.