Sånt som får hjärtat att slå ett extra slag

Vaknade utan att regnet öster ner utanför. Tyst i hela huset, Duni låg på mitt huvud.. så jag hasade ner och gick upp. Satte igång te kokaren, tände ljus och kokade ägg. Jullis kommer upp strax efter det ❤️ Dellis mår redan bättre ??? så otroligt stark. Och så otroligt jäkla skönt hur hon visar att allt bli bättre med åren, även hur hon hanterar förkylningar. Kanske kanske kanske att jag inte behöver tro att allt är på liv och död längre? Jag vågar i varjefall hoppas och tro det.
Skrollar igenom insta och ser att jag är taggad i en bild.

Går in och läser och blir alldeles rörd. ??❤️
Precis just därför jag startade min blogg för massa år sen.. för att jag ville visa att allt inte bara är perfekt hela tiden. Ville att alla skulle få se att familjer ser olika ut, att livet går att levas fullt ut även om det händer jobbiga saker på vägen. ❤️ När vi var i Villa strömsfors fick jag höra att en mamma som varit riktigt nere på botten efter att ha gått igenom väldigt jobbiga saker, tagit sig upp och kunnat leva livet vidare tack vare min blogg och instagram. ? Hur jäkla otroligt fint är inte det? Typ för stort för att ta in..
Hur som helst, jag vill vara här och jag vill beröra på riktigt. Inte bara med inredning eller yta utan med hjärta. Inget fejk, bara äkta. Det har alltid vara det som känts viktigt för mig.
Så när jag går in och läser ett helt blogginlägg om mig och min fantastiska familj så blir jag gråtig. Och så otroligt glad. Tack ❤️ för att ni vill vara här med mig och läsa, i både med och motgångar.
Läs hela inlägget HÄR ❣️

Puss Ditte

En kommentar om “Sånt som får hjärtat att slå ett extra slag

  1. Camilla Wallin says:

    Det va nog jag det som var den mamman Linda berättade om ?. Du har och är en stor inspiration. Jag är dig evigt tacksam att du delar med dig av livet. Det gav mig så mycket hopp under den jobbiga tiden när vi fick våran svårt sjuka dotter Valerie ❤️. . Nu sen lilla V gick bort i somras så har mina dåliga dagar varit väldigt väldigt många, de bra dagarna är lätträknade men det är så skönt att kunna använda IG som en liten ventil. Många kramar till dig och de dina ❤️❤️❤️
    /Camilla Wallin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.