Senaste tiden

Det mesta är sig likt här hemma.. vi försöker anpassa oss till livet som blev. Hitta nya sätt att ta oss fram. Navigera i sorgen och tomheten som Della lämnade efter sig. Saknaden är olidlig så jag tillåter min själv att inte fastna i tankarna.
Sen sist jag skrev har vi fått en till familjemedlem. En pälskling vid namn Bosse. Han är en korthårig tax och är fullkomligt underbar.

Tidiga morgnar och lite vakna nätter hör till valplivet och jag älskar det. Det är så mycket härligare att ha ett syfte när man är vaken på natten och inte bara pga för mycket tankar och ett brustet hjärta.

Jag har unnat mig nya kläder, det mesta är från H&M. Bara mjukt, skönt och mysigt.

Jag gillar vardagsrummet här hemma. Men längtan tills det nya huset är klart är stoooor. Väldigt stor. Försöker stilla det med att vara mycket ute vid tomten. Hela helgen spenderade vi i skogen som kommer bli vår baksida. 🍂✨ Jag trivs så bra där.

Ikväll kommer Sofia och Tom på en kopp té, det blir mysigt.

Puss Ditte

En kommentar om “Senaste tiden

  1. Skolkurator says:

    Valpen är ju så söt att man smäller av! Teckningen på pälsen är ju helt fantastiskt! Skönt att ni har något positivt att vila tankarna på ibland mitt i sorgen. Behövs pauser för att orka. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.