Sjukhuset

Att vi funkisföräldrar betyder att man alltid behöver vara redo, att alltid behöva ha några extra planer i bakfickan och att man alltid behöver vara beredd på att det kan bli akut väldigt fort.
Egentligen visste jag det nog redan under eftermiddagsfikat i går, att vi borde ringa ambulans.. men samtidigt ville jag verkligen inte att min känsla skulle vara rätt. Så vi väntade, försökte kämpa på själva hemma. Men på kvällen klarade vi det inte mer. Så ambulansen kom, som så många gånger förut. Kände tacksamhet över att Jullis hade en vän som skulle sova över.. Kramade henne och Gösta Hejdå och packade in mig, Duni, assistent och Dellas saker i bilen och åkte in.
David är alltid den som åker med Della. Det känns tryggt. ❤️

Duni somnade i bilen så vi stannade i den. Medans Della och David gick in till akuten. Allt gick väldigt fort och väldigt proffsigt till i går. På 2 minuter hade de tagit alla prover och satt nål för att ge intravisnös antibiotika. Men hon var ändå för dålig så de körde upp henne till biva direkt. Och där har vi varit hela dagen. Förutom en snabb visit hemma för att gå en lång promenad med Gösta. ❤️

Duni är hos Jessica och Adde nu, (inte så roligt för en 2 åring att sitta stilla på en sjukhussal bland andra sjuka barn) väldigt fint att ha vänner som utan att man frågar erbjuder sig att hjälpa till. Det är guld värt i sånna här stunder. ❤️?? Duni och Jullis brukar alltid vara hos mamma o pappa när Della blir dålig med idag så opererades pappa så de har också varit på sjukhuset hela dagen. ?❤️

Men hon har varit väldigt ”duktig” mitt lilla Dun. Inne hos Della satt hon tyst i mitt knä och lekte med sina dockor och i rummet sen har vi ritat och kollat på film. ❤️

Ska åka hem snart och mysa med mitt stora hjärta. ❤️ Hatar när familjen är splittrad såhär. Mitt värsta i livet. ? Della har förmodligen lunginflammation.. så jag vet inte hur länge vi blir kvar på sjukhuset den här gången.. hur som helst, viktigast är att vi kommer där ifrån tillsammans.

Nu ska jag passa på att gå en promenad igen medans Della och David sover.
10 000 steg om dagen MINST ingår i min 6 veckorsutmaning. ??

PUSS

Puss Ditte

4 kommentarer om “Sjukhuset

  1. Överkalixtösen says:

    Känner med er och känner också igen det där undvikandet för att man inte vill att känslan i kroppen ska vara sann. Att alltid tvingas ha reservplaner och att alltid vara beredd på att det kan bli försämringar. Sköt om era vänner som är så snälla och hjälper till. De kommer kanske inte alltid att orka finnas där för er. I de allra flesta fall så försvinner de med tiden.
    Håller tummarna för att det vänder snabbt och att Della kryar på sig. Styrke kramar!

  2. Christina says:

    Åh så ledsen att höra, hoppas verkligen att hon svarar bra på behandlingen. Det är en sorg att ha ett sjukt barn. Jag åker imorgon iväg på en veckan semester med storebröderna, pappa får stanna hemma med vår dotter. Känns inte alls bra att splitta upp familjen, men vi gör det för de större barnen. Efter ett par lugna veckor när hon mått bra, hade vi en stökigare natt i natt. Känns inte alls bra i magen, men jag vet att min man reder ut det själv hemma oavsett.
    Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.