Sjukstuga

(Inlägget innehåller adlink)
Hej ❤️
Har ni haft en bra dag? Jag har tagit hand om sjuklingar här hemma. David och Duni.. Duni är ändå okej, tror mest det är hennes tänder som strular och sen har en hemsk hosta som aldrig vill släppa. Så hon får vara hemma i några dagar nu tills den släpper. ❤️ Vi åkte och åt lunch i stan, köpte kaffe på Arrenius och köpte mer ljus på Tre generationer. Duni hjälpte mig att betala för ljusen. Så gulli! (Se på insta storie).

Lämnade av dem hemma så de fick sova och vila sig. Så åkte jag och hämtade upp Sofia. Vi åkte till Uppsala för att veckohandla och kolla på nya ljusstakar. Har velat ha två nya från skultuna.. tycker att de är klassiska och går aldrig ur tiden. Har haft en i storleken large läääänge och aldrig tröttnat.. så jag köpte två i storleken medium att ha på bänken vid tvn. Så nöjd. Finns HÄR❣️

 
När jag kom hem åt de mellis och clementiner.


 
Målade lite…

 
Nu ligger vi i sängen, Duni sover på mig.. mysigt. ❤️
I morgon har vi inga planer. Förutom att försöka bli friska. Jag ska iväg på en hud konsultation vid lunch men det tar inte många minuter. ☺️ Ska bli spännande att få höra hur min hud mår just nu..
 
Nu ska jag försöka åla mig ur den här positionen och dricka en kopp té med Jullis innan vi ska sussa.
 

Puss Ditte

En kommentar om “Sjukstuga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.