Sjukt liv!

Pms från helvetet och känslor som styr dagen.. blir så trött på detta. Samma visa varje månad. Fått frågor om jag tyckte att medicinen jag fick mot pms hjälpte.. näää för jag provade bara i någon dag. Men mådde 1000 gånger sämre utav den. Så jag försöker att göra sånt som får mig att må bra lite extra mycket dagar då den är som värst. Typ som idag…
David har varit i väg på möte hela dagen, jag och Duni lekte med kompisar på förmiddagen. Sen la jag mig och sov med henne när hon sov middag… bad David köpa med sig mumsig mat och champagne. Vi ska fira livet lite extra idag.
När han kommer hem ska jag åka in till stan en snabbis. Ska köpa lite nya ansiktsprodukter då mina är slut.. det är sån där typiskt må bättre grejj för mig. Att få en lugn stund för mig själv i badrummet, lägga mask, rengöra huden och ta en lång varm dusch.
Lovar att visa lite av mina favoriter i morgon. På tal om i morgon… då ska jag in till Sthlm för att vara med i en podd. Sjukt liv! Heter den. Två fina tjejer som även dom är funkis mammor.. ska bli så roligt att få gästa deras podd. ❤️
Nej nu ska jag pussa på mitt Lill-fjun, hon sitter på mig i soffan, kollar på shrek, viftar på sina små tår och äter russin ur paketet. ?❤️ Söt.

Puss

Puss Ditte

5 kommentarer om “Sjukt liv!

 1. Mia says:

  Jag har också jobbig pms men den har blivit mycket bättre av progesteronkräm som man tar morgon och
  Kväll och smörjer in vis handleden el nån annanstans där man har tunn hudfrån ca dag 12- fram till man får mens. Gör också te på rödklöver, daggkåpa och hallonblad som är hormonbalanserande. Tycker det hjälper. Plockar själv och torkat undet sommaren men finns att köpa på nätet med. Finns även två böcker av mia Lundin kaos i kvinnohjärnan och mat för hormonell balans som är jättebra!

 2. Johanna Kroon says:

  Åh vad kul att du ska vara med där! Haha jag har gått och tänkt flera gånger när jag lyssnat på den, att du borde vara gäst. Ser fram emot avsnittet 🙂 är inte funkisförälder men ”mår bra” av att bli bombad med perspektiv.

 3. E says:

  Hej fina du!
  Tycker att ni har så himla fint hemma. Funderar lite på vilka stearinljus du använder? Jag älskar att ha tända stearinljus men hatar att det droppar! Har du samma problem?

 4. Mikaaela says:

  Vad roligt att du ska vara med i Sjukt liv! podden! Jag har tänkt i flera veckor att jag ska skriva till dig för att rekommendera den podden, den är ju helt fantastisk! Det ska bli väldigt kul att få höra er tre tillsammans. Den bidrar verkligen till en förståelse och respekt för alla människors olikheter och vilka utmaningar som följer med det. Det är bland annat med inspiration från den podden som jag har tagit beslut om att utbilda mig till socionom 🙂
  Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.