Ska Della börja i skolan?

Sitter på parkeringen utanför Skolan Della ska börja i till hösten. Har en gråtklump i halsen och olustig känsla i magen. Känslostormig som jag är… tänk att min Della ska börja skolan. När blev hon så stor? Och Tänk att hon och jag får uppleva det tillsammans.. en skolstart. Något jag absolut inte tagit för givet… Så lycklig, så orolig, sååå mycket tankar och funderingar…
önska mig lycka till, nu går vi in ❤️

Puss Ditte

3 kommentarer om “Ska Della börja i skolan?

 1. Annelie says:

  Det kommer bli så bra ,,, så mycket della kommer få uppleva o lära ❤️ Men såklart oxå mycket smittorisk o brusig miljö med allt vad skola innebär
  Men du ska vi en stolt mamma till fina Della
  All lycka till er?

 2. Malin gustafsson says:

  Jag känner precis samma sak. Sonen har en cp-skada och ska börja förskoleklass i höst. Jag vet inte hur jag känner inför det. Vi har en underbar pedagog på förskolan som han haft sen han var 1 1/2 år. Så känns konstigt för mig att lämna den tryggheten, bara Hoppas att man hittar samma trygghet i skolan. Sonen är jätte taggad på att börja förskoleklass iallafall. Mamma är nog inte lika mogen som han ??.
  Hoppas att det gick bra på skolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.