skolstart och måndag morgon

God morgon Måndag och första dagen med “vanliga” rutiner 🙂 Pigg och glad liten älskling skuttade upp klockan 7 i morse och klädde på sig kläderna hon valt ut själv i går kväll. Sötnos <3 Vi fick med oss pappsen på promenad till skolan idag, super mysigt och underbart att gå i morgonsolen och känns att lukten och luften nu sakta blir med höstig. Älskar hösten. Gick hem och tog en te med David och Jonas sen åkte dom vidare och jag slängde in en maskin med tvätt och tog sen med mig mitt te upp till sägen för att kolla nyhetsmorgon samtidigt som jag har legat med datorn och kollat på massa inspo inför flytten, längtar så mycket just nu och det ska bli sååå kul att få köpa så mycket nya fina saker. OCH jag kommer få VITT golv 😀 iiih så himla glad! Kommer bli så otroligt fint! Nu ska jag fixa lite till här hemma och sen kommer Nanette och Emma, vi ska bada. Klockan 15 ska vi på möte på habliteringen sen hämta Jullis från skolan.
Hoppas ni får en fin dag <3

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.