Slides

God morgon ❣️ Alla mina älsklingar sover fortfarande.. jag vaknar konstigt nog ändå nästan alltid den här tiden ?? En hade ju gärna sovit i varjefall någon timme till tills Duni vaknar och vill ha mat. Men icke. 
Vi hade i varjefall en väldigt mysig dag i går, först en lugn morgon med massa gos alla tillsammans i sängen och efter frukosten kom mamma & pappa med nybakade muffins ??? 

När dom sen åkte hem så gick vi en prommis i solen, för att pumpa däcken på Dunis vagn. Truls fick sig även lite lydnadsträning och var väldigt duktig. ☺️ Vi stannade till på Jullis gammla dagis och Duni fick gunga för första gången själv ? 


Efter lunchen kom Åsa & Jocke på en fika och strax efter det kom mamma pappa & Nenne igen för middagsmys! 
David gjorde hummer sliders och löjrom med smetana + salt & peppar och krispiga potatis chips till förrätt, det åt vi tillsammans med ett glas prosecco ute i kvällssolen. ??☀️ 


Sen blev det grillad oxfilé och en god sallad, till efterrätt gjorde han Gino ? Duttig älskling jag har! 
Vi tog en sen kvällspromenad med Truls efter maten, det blir riktigt kyligt på kvällarna.. känns som höst redan ? vill ha sommar föralltid. ? 
Idag ska vi till Bvc med Dunihjärtat och efter det ska jag och Julli åkta in till stan för att fixa inför Dellas födelsedag i morgon ❣️ Mitt lilla hjärtegryn blir 6 år! Hallåååå eller!!!! 6 år! Vart tar tiden vägen. ?❣️❤️ 

Puss på er ? 

Puss Ditte

En kommentar om “Slides

  1. Amanda says:

    Åh de där muffinsarna ser ju gudomliga ut ? Skulle du vilja skriva receptet? (Eller länka vart det är ifrån) ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.