SLITER MITT HÅR!!!

Hej ❣️
Älskar morgnar som denna, vaknade utav att jag fick dunis fot i ansiktet. Mindre skönt. Sen skulle hon promt upp fort fort, hasade sig ner för sängen och sprang in till “Uaaa” som hon kallar Jouline för just nu. Sen fort in till oss igen och ropar mammmma” tills jag går upp. Nu har vi ätit frukost, där det mesta hamnade på golvet. Muggen med vatten hamnade över hela bordet ??. När jag ska resa mig för att hämta papper halkar jag på en ostrulle hon släng ner på golvet. Bröt inget, skönt. Dock väldigt ont i rumpan.. Hur som, medans jag torkade & plockade upp efter oss så fick hon tag i en kartong med snabbmakaroner som nu är på hela köksgolvet. Ungefär här någonstans börjar jag slita mig lite i håret. Sätter mig med ryggen mot en kökslucka och suckar djupt, trött, ?? Men så kommer hon och backar försiktigt in mot köksluckan och hasar sig ner på sin lilla rumpa & sätter sig tätt intill bredvid mig och suckar minst lika djupt hon. ? (härmapa) ? Och jag kan inte låta bli att börja skratta & fullkomligt älska varje sekund tillsammans med henne, även om det absolut i bland hade varit skönt med en morgon för sig själv så hade jag inte vilja byta mot allt i världen. Mitt lilla knasiga Dun ❤️ Känner mig rikast i världen varjedag, tack vare mina tre skatter. ❤️❤️❤️

Puss Ditte

3 kommentarer om “SLITER MITT HÅR!!!

  1. Nina says:

    Haha vilken morgon! Älskar din blogg!! Tack för att du så öppenhjärtligt delar med dig av både fint och jobbigt! DU är grym.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.