Slut för idag tack för idag

Hej finisar ? Har haft en mysig dag, mötte upp tjejerna och deras kids och åkte till Thuns. Köpte strumpor och en söt jeansdress i mjukaste tyg till Duni och matchande byxor och tröjja till mig ☺️ Sen åkte vi hem till mig och åt lunch/fikade.
597D54DA-0008-4015-87B3-5B8155EDE8F4
Maria från Habliteringen kom för att träna lite med Dellaälsklingen ❤️ Della satt själv på sin kilkudde idag ???? så himla duktig!!!! Blir så stolt att jag kan börja gråta bara jag tänker på det. Hon är verkligen världens bästa!
Duni somnade och jag passade på att sova lite jag med, en timme fick jag ivarjefall. Så himla skönt. När vi vaknade så fixade vi i ordning lite hemma och åkte sen till mamma för att äta fruktsallad och nutellagrädde ❤️? Mitt bästa! Så gott. När David kom hem så åkte vi in till stan och åt middag på Altos ? Nu har vi pussat Dellis godnatt och ska bada Duni sen hoppas vi också i säng. I morgon fredag och jag ska åka förbi jobbet och provsmaka en ny kafferostning ?
Hoppas ni haft en bra dag❤️
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Puss Ditte

2 kommentarer om “Slut för idag tack för idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.