små söta och lena som videkissar

Hade en mysig dag med Della igår, lyssnade på musik och målade. Kollade på ett avsnitt av Game of Thrones medans hon sov, regnet öste ner under förmiddagen, perfekt serietittar väder så jag kröp ner med en kopp té i sängen. Lämnade Dellis på regnbågen, gick som vanligt bra, hon tjöt av lycka när vi spelade vindspelet som sitter vid ingången på regnbågen, då vet hon att hon är där 🙂

Åkte sen hem och hämtade Jullis för att sen åka till mamma och pappa för att krama hejdå, de åker till Italien idag. Nenne tog lite kort på mig till en hemlig sak som ni snart kommer att märka 🙂 David grillade oxilé och jag gjorde en stor mumsig salla som vi åt till middag, efter den åkte jag och Jullis hem till Mickis och Jonas, deras kaniner har fått bebisar. Alltså iiih så otroligt söta! Vi drack en kaffe och hade vasin ninis i knät. Ja ni kan ju gissa om det var någon som tjatade hela vägen hem på att få en kanin..

Jouline- ” jag önskar ja kunde få at en av kanin bebisarna redan nu.” 

Jag- ” men de behöver ju sin mamma nu, de klara sig inte utan henne. Man måste vänta tills de är tillräckligt gamla. “

Jouline- ” precis som jag behöver dig.. jag förstår. Jag skulle aldrig vilja vara utan dig. “

Lilla älsklingen

Idag vaknade jag utav solen, underbart! gick till skolan med jullis och nu sitter jag här hemma igen, med en kaffe i morgon solen och bloggar. Himla fin start på morgonen. Bli lunch med Bella idag, har längtat. 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.