Snabbt gick den

Och så börjar den här dagen lida mot sitt slut, snabbt gick den. Fick en hel del gjort på jobbet och det flöt på ganska bra, åt en mysig lunch med min lilla mormor på Magnussons i stan ❤️. Sen fixade vi en ny mobil till henne, blev väldigt bra tror jag ☺️. Åkte tillbaka till jobbet och städade av dagens sista att göra och åkte sen hem till tjejerna, med jordens sammandragningar. AJ! Fick lite smått panik över att det inte gick över och dessutom gjorde så ont så jag ringde min barnmorska, nu känns det bättre efter vila i soffan.. urk. Får nog bli en lugnare dag i morgon men mindre prommisar. Redan onsdag i morgon.. var helt säker på att det var måndag i dag ? På torsdag ska jag på frukost som tidningen Mama anordnat tillsammans med en ny collection för bebisar som H&M lanserar. Har redan nu sett massa som jag tycker är fint ? Sen ska jag vidare på möte antågande hemsidan jag håller på med.
Nu en varm dusch sen sängen.
 
Hade fått nya nummret av Gravid & nyfödd när jag kom hem idag, bra läsning i soffan med andra ord. Hängde även upp den här söta glasvasen på väggen, passade fint där vid kaffemaskinen.
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

3 kommentarer om “Snabbt gick den

  1. Jenni says:

    Måste bara skriva och kommentera för jag blir alltid lika varm, glad och gråtfärdig på samma gång när jag läser din blogg Ditte. Ni verkar vara en så fantastiskt fin familj och du verkar vara en helt underbar mamma till både Jouline och Della, så omtänksam och kärleksfull. Blir många gånger vansinnigt imponerad över den livskraft och det drivet ni verkar ha trots alla era prövningar och motgångar, powerfamilj!! ?? Önskar er allt gott och följer med spänning din graviditet!! Sen en annan grej, kommer ihåg att jag såg dig en gång på Ica för kanske 3-4 år sen och tyckte att du var typ den snyggaste människan jag sett. Jag var jättegloig och jobbig haha, stirrade på dig i säkert en hel minut (frisk människa? Måste ha varit sjukt obekvämt för dig haha ?) och nån månad efter stötte jag av en slump på din blogg som du hade på den tiden (lovar att det var en slump, jag stalkade dig inte ?) och blev så berörd och tagen av att den där vackra tjejen hade ett liv så fullt av prövningar. Ojoj detta blev långt! Många kramar till dig iallafall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.